Ova slika "naterala" me da ponovo probam (meni ne bas omiljene) pecurke i moram priznati da sam u potpunosti promenila misljenje o istim. Svidela mi se ova verzija sa aromaticnim maslacem, a i majcinu dusicu necu tako lako pustiti iz kuhinje :)
Ovo je jedan od retkih postova gde nema detaljnog recepta - portobello pecurke se ociste i pripreme, zatim se izradi maslac sa belim lukom, solju, biberom, persunovim listom i majcinom dusicom (ili nekim drugim zacinskim biljkama), ja sam na kraju dodala i malo rendanog sira, napunila pripremljene pecurke i sve zapekla u rerni.
Savet je da se ove pecurke peku na rostilju i sledeci put cu sigurno tako i uraditi. Danas, zbog haosa koji jos uvek vlada mojim stanom, najednostavnije mi je bilo da ih gurnem u rernu.
Ja i inace volim pecurke na sve moguce nacine, a posebno punjene. Ovakve nisam pravila, aliprobacu... :) Jako fino deluju!
ReplyDeleteDivno.Moje omiljene.Ja ove velike berem tu blizu na polju.I punim takodje.Odlicno si ih napravila;)
ReplyDeleteJako lijepo, nisam kod nas vidjela portobello gljive na placu. Jel mogu napraviti sa običnim šampinjonima?
ReplyDeleteOdlično si ovo napravila i baš mi je drago da si pomalo prihvatila gljive i da ti se počinju sviđati. Ove jako fino i slasno izgledaju !
ReplyDeleteVolim ih na bilo koji nacin; Dodatak aromaticnog bilja ih samo jos moze poboljsati.
ReplyDeleteObožavam punjene šampinjone, a tvoje zvuče jako slasno.
ReplyDeleteVolim šampinjone, na razne načine, tvoji izgledaju veoma ukusno!
ReplyDeletenapokon sam pronašla u lokalnom marketu portobelo gljive, inače bijele šampinjone punim vrlo slično pa ću isprobati i s njima!!
ReplyDeleteOvo ti je fantastično!
ReplyDeletevolim ih na sve načine. i meni se jako sviđa ideja aromatiziranog maslaca.
ReplyDeleteOvo je taman po mom ukusu, predobro izgledaju!!
ReplyDeleteHvala devojke :)
ReplyDeletejubistacha, ja verujem da bi i sampinjoni posluzili. Samo nemoj preterati sa punjenjem, dovoljan je tanak sloj maslaca, a ako zelis vecu kolicinu sira mozes ga jos dodatno posuti odozgo.
Super izgledaju, obožavam gljive.
ReplyDeleteI love stuffed mushrooms! The butter, garlic, herbs, and cheese sound great in these.
ReplyDeleteja baš volim gljive na sve načine. aromatični maslac im sigurno daje poeban šmek. super recept!
ReplyDeletePredobro izgledaju. Rado bih se poslužila:) Odlično!
ReplyDeletebaš sam jučer imala punjene šampinjone, odlične su i ove tvoje, ja inače jako volim gljive svih vrsta i pogotovo punjene tako da ovo uzimam u obzir za neko buduće isprobavanje
ReplyDeleteOdličan recept. Nisam još kombinovala aromatičan maslac i pečurke.....
ReplyDeleteI want you to thank for your time of this wonderful read! Excellent job!!
ReplyDeleteUpdate more information about this related blog. We are waiting, Thank you
ReplyDeleteYou made some good points. Great blog you made here. Keep it up
ReplyDeleteI think this is one of the best blog that I read. This is really helpful to me. Thanks
ReplyDeleteThis website has very good content. I did enjoyed reading it! Thankyou a lot
ReplyDelete